Een paar gerenommeerde muziekbladen plaatsten onlangs lovende recensies van de CD-box:
Heaven
Oor

Van de concerten afgelopen oktober zijn inmiddels een aantal nummers op video beschikbaar.
Ga naar Girls Walk By Remunj om ze te bekijken en voor nog veel meer wetenswaardigheden.

Er zijn nog steeds CD-boxen te koop!
Belangstelling? Stuur een mailtje naar info@girlswalkby.nl


It was 40 years ago today...


...the last walk...

Waar was jij op 13 maart 1982? Een behoorlijk aantal muziekfans uit het zuiden des lands herinnert zich dat nog maar al te goed. Het was de datum waarop Girls Walk By afscheid nam van haar publiek in het oude, inmiddels gesloopte verenigingsgebouw La Rochelle in Roggel. Dat betekent dat het dit jaar maar liefst veertig jaar geleden is dat deze met name in en om Limburg legendarische band ermee stopte. Tot groot verdriet van de vele vooral jonge fans, voor wie de aanstekelijke muziek en dito stageshow van dit zevental een soort van soundtrack van hun jeugd zou blijken te worden.

                      

Tijdens hun bestaan maakten de Girls drie LP’s en enkele singles, die sindsdien echter nooit op CD zijn verschenen, de vele zelfgedigitaliseerde en zelfgebrande exemplaren niet meegerekend.
Maar daarvoor is inmiddels afdoende gecompenseerd.
De oude plaatopnames zijn terdege opgefrist en in superieure kwaliteit opnieuw uitgebracht in een 3‑CD‑box. Het complete werk is zorgvuldig geremasterd, nog aangevuld met enkele niet eerder verschenen tracks. De box is in beperkte oplage uitgebracht.


Meer informatie?